Outlet - kiárusítás!

Beltéri árnyékolás kész méretben alkategóriái
A német Gardínia cég beltéri árnyékolástechnikai termékei találhatók ebben a kategóriában. Igen széles méret és szín, valamint anyagválasztékban kínálunk rolót, reluxát, pliszét, lapfüggönyt és szalagfüggönyt. Kész méretekben kaphatók, és könnyen felszerelhetők. Az árnyékolókhoz különféle kiegészítők és alkatrészek is itt találhatók.

Rolók
 Rolók (77 féle termék)
Különféle méretekben kapható rolók, széles textil és szín választékkal, a német Gardínia cégtől. A rolók megbízhatóságát és minőségét a Gardinía cég több mint 60 éves tapasztalata biztosítja. A rolók felszerelése könnyen, szaktudás nélkül elvégezhető. Egyes esetekben méretre vágásuk is megoldható. Válasszon fényáteresztő, fénykizáró, sávos roló vagy bambusz rolóink széles választékából. Kínálatunkat tekintse meg itt!
Pliszék
 Pliszék (22 féle termék)
Hajtogatott anyag a legszebb formában! Kész méretekben, amelyek igény szerint akár méretre is alakíthatók. A pliszé anyaga a redőzött, kínálatunkban fényáteresztő és sötétítő típusokat is kínálunk Önnek! Elegáns, dekoratív és igen divatos árnyékoló. Kezelése egyszerű és praktikus. Tekintse meg kínálatunkat itt!
Reluxák
 Reluxák (19 féle termék)
Alumínium és műanyag reluxák, több méretben és színben. 25 mm-es lamellákkal, nemesacél felső sínek 25x25 mm, színben egyezőek. Kezelése húzózsinórral és jobb oldali tekerőpálcával történik. A tökéletesen illeszkedő alkatrészek és rögzítőelemek a csomagban találhatók. Tekintse meg kínálatunkat itt!
Lapfüggönyök
 Lapfüggönyök (73 féle termék)
A lapfüggönyözés egy modern és trendi megoldás lakások, irodák igényes árnyékolására. Kiváló minőségű lapfüggöny sínek, komplett szettben, vagy elemenként is, amelyekhez széles választékban kínálunk kiegészítőket, tartozékokat. Különféle megoldásokkal lehetőség nyílik egyedi elképzelések megvalósítására, a lakás stílusához, hangulatához illő lapfüggöny anyagok kiválasztásával. Legyen akár trendi színes, fiatalos vagy klasszikus, de választhat natúr hatású anyagok közül is. A lapfüggöny anyagok egymással kombinálhatók, igény szerint méretre szabhatók.
Szalagfüggönyök
 Szalagfüggönyök (9 féle termék)
A szalagfüggönyök igen jó megoldást kínálnak lakások, irodák és egyéb közületi helyiségek árnyékolására. Sokoldalúsága, eleganciája, könnyű kezelhetősége valamint hosszú élettartama miatt sokan választják ezt a függönyözési megoldást. Kínálatunkban a német Gardínia cég termékei találhatók, kiváló minőségben és kedvező árakon. Komplett Szalagfüggönyök 127 és 89 mm-es lamellaszélességgel.

Bevásárlókosár

Akciós termékek

Hírlevél

Sportolj velünk!


A DÉL-PESTI
DRAGONTEAM
KICK-BOX ÉS
SZABADIDŐ SE.

várja sportolni vágyó gyerekek és felnőttek jelentkezését!
Ha egy jó csapat tagja szeretnél lenni gyere el!
Egyesületünk országszerte versenyez,
várjuk cégek és 
magánszemélyek támogatását!
 

Gyártó

Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logoWebáruház készítés és bérlés

0.15 mp
KAPCSOLAT

   06 70 343-6800
   1201 Budapest, Klapka u. 45.
   Üzenet küldése

HÍRLEVÉL