Outlet - kiárusítás!

Lapfüggönyök alkategóriái
A lapfüggönyözés egy modern és trendi megoldás lakások, irodák igényes árnyékolására. Kiváló minőségű lapfüggöny sínek, komplett szettben, vagy elemenként is, amelyekhez széles választékban kínálunk kiegészítőket, tartozékokat. Különféle megoldásokkal lehetőség nyílik egyedi elképzelések megvalósítására, a lakás stílusához, hangulatához illő lapfüggöny anyagok kiválasztásával. Legyen akár trendi színes, fiatalos vagy klasszikus, de választhat natúr hatású anyagok közül is. A lapfüggöny anyagok egymással kombinálhatók, igény szerint méretre szabhatók.

Lapfüggönysín szettek
 Lapfüggönysín szettek (7 féle termék)
Komplett lapfüggönysín szettek, amelyek tartalmaznak minden szükséges kiegészítőt, amelyek a szereléshez szükségesek. Önnek ehhez a szetthez már csak a lapfüggöny anyagokat kell kiválasztania. Több méretben és kihúzható kivitelben is rendelhetők, fehér vagy ezüst színekben.
Lapfüggönysínek
 Lapfüggönysínek (4 féle termék)
3 és 5 soros lapfüggöny sínek fehér és ezüst színben rendelhetők, több méretben. Toldhatók, méretre szabhatók, a további kiegészítőkkel komplett, egyedi lapfüggöny sín rendszerek kialakíthatók.
Lapfüggöny kiegészítők
 Lapfüggöny kiegészítők (18 féle termék)
A lapfüggönyözéshez szükséges kiegészítők. Panelkocsik, alsó súlyok, a függönysínek szereléséhez konzolok, rögzítők. Új és már meglévő lapfüggöny rendszerekhez szükséges alkatrészek széles választéka található itt.
Lapfüggönyök kész méretben
 Lapfüggönyök kész méretben (43 féle termék)
Ha már a lapfüggöny sín felkerült a helyére válasszon stílusához, egyéniségéhez illő lapfüggöny anyagot! Széles választékban kínálunk lapfüggönyöket különféle alapanyagokból. A lapfüggönyöket tépőzárral, típustól függően nehezékkel vagy előre kialakított bújtatóval szállítjuk. A lapfüggönyök mérete 60x245 cm, amely tetszés szerint rövidíthető.
Lapfüggönyök egyedi méretben
 Lapfüggönyök egyedi méretben (1 féle termék)
Amennyiben kész méretű lapfüggönyeink között nem talál elképzeléseinek megfelelő, akkor egyedi választékunkkal állunk rendelkezésére. Tekintse meg kínálatunkat itt!

Bevásárlókosár

Akciós termékek

Hírlevél

Sportolj velünk!


A DÉL-PESTI
DRAGONTEAM
KICK-BOX ÉS
SZABADIDŐ SE.

várja sportolni vágyó gyerekek és felnőttek jelentkezését!
Ha egy jó csapat tagja szeretnél lenni gyere el!
Egyesületünk országszerte versenyez,
várjuk cégek és 
magánszemélyek támogatását!
 

Gyártó

Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logoWebáruház készítés és bérlés

0.13 mp
KAPCSOLAT

   06 70 343-6800
   1201 Budapest, Klapka u. 45.
   Üzenet küldése

HÍRLEVÉL