webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl
Pliszék alkategóriái
Hajtogatott anyag a legszebb formában! Kész méretekben, amelyek igény szerint akár méretre is alakíthatók. A pliszé anyaga a redőzött, kínálatunkban fényáteresztő és sötétítő típusokat is kínálunk Önnek! Elegáns, dekoratív és igen divatos árnyékoló. Kezelése egyszerű és praktikus. Tekintse meg kínálatunkat itt!

Pliszé Easyfix
 Pliszé Easyfix (10 féle termék)
Fúrás nélkül szerelhető, fényáteresztő pliszé több méretben és divatos színekben. 20 mm-es redőzött anyag, belátás elleni védelem, esztétikus és trendi. 2 kezelősínnel, alulról és felülről is állítható.
Pliszé Thermo Easyfix
 Pliszé Thermo Easyfix (7 féle termék)
2 kezelősínes, fénykizáró és hővisszaverő thermo pliszék, alumínium bevonatú hátoldallal. A redőzött kivitelezés, könnyű kezelhetőséget biztosít, a 2 kezelősín révén szabályozható az árnyékolás foka. Oldalfeszített kivitelezés és fúrásmentes szerelés az ablakszárnyra. Akár a tetőtéri ablakokra is ideális megoldás! Harmonikus színekben rendelhető.
Pliszé Entry
 Pliszé Entry (6 féle termék)
Az igazán elegáns árnyékoló! Fúrás nélkül szerelhető és méretre igazítható, ha szükséges. Anyaga fényáteresztő, 2 kezelősínje révén alulról és felülről is tetszés szerint állítható. Szolid fehér és natúr színben rendelhető több méretben.
Pliszé Dekor
 Pliszé Dekor (2 féle termék)
Ha mintás és egyedi pliszét szeretne, amely megfelelően árnyékol és belátás elleni védelmet nyújt, de könnyen szerelhető, akkor dekor pliszéinket ajánljuk az Ön figyelmébe! 2 féle mintával fehér és szürke színben, igazán elegáns és szép megoldás. Kínálatunkat tekintse meg itt.
Pliszé Thermolux
 Pliszé Thermolux (4 féle termék)
A Thermolux pliszék kiválóan alkalmasak tetőtéri ablakok valamint függőleges síkú ablakok árnyékolására is. Fényáteresztő és fényzáró textillel is rendelhetők, több méretben.
Pliszé Ausbrenner
 Pliszé Ausbrenner (2 féle termék)
Igazán különleges textillel gyártott pliszét ajánlunk az Ön figyelmébe! Ha nem csak egy árnyékolási megoldást keres, hanem szép és dekoratív megoldást ablakára, akkor ez a pliszé biztosan tetszeni fog Önnek. Stílusos és elegáns, kellemes árnyékolást biztosít, de nem zárja ki a fényt otthonából. Az ausbrenner kifejezés átlátszó és nem átlátszó mintafelületekből álló kelme két különböző nyersanyagból, ahol az egyik nyersanyagot nyomással történő kimarással eltávolítják. Ez az eljárás adja ennek a textilnek a különlegességét és fényáteresztő képességét, amelyben a minták kontúrjai szépen kirajzolódnak. E tulajdonságának köszönhetően otthonunk dísze lehet. 2 féle mintával és több méretben rendelhető. Ajánlatunkat tekintse meg itt!
Pliszé méhsejtes
 Pliszé méhsejtes (2 féle termék)
Ez a dekoratív árnyékoló a kellemes árnyékolás mellett két olyan hasznos funkcióval is rendelkezik mint a hő- és hangszigetelés. 2 kezelősínje lehetővé teszi a tetszőleges beállítást és a könnyű kezelhetőséget. 2 féle színben és több méretben rendelhető. Tekintse meg kínálatunkat itt!
Pliszé Swedish Moments kollekció
 Pliszé Swedish Moments kollekció (5 féle termék)
Therese Danielsson svéd tervező által megálmodott pliszé kollekció, amely a skandináv stílusú otthonok elengedhetetlen része. Lágy színek és finom minták, amely a tenger vagy az virágos mezők érzetét keltik bármely helyiségben, legyen akár otthoni vagy irodai környezetben. A pliszék felszerelése ugyanolyan könnyed, mint a kollekció színvilága! Tekintse meg kínálatunk itt!

Kereső

Bevásárlókosár

Hírlevél


Sportolj velünk!


A DÉL-PESTI
DRAGONTEAM
KICK-BOX ÉS
SZABADIDŐ SE.

várja sportolni vágyó gyerekek és felnőttek jelentkezését!
Ha egy jó csapat tagja szeretnél lenni gyere el!
Egyesületünk országszerte versenyez,
várjuk cégek és 
magánszemélyek támogatását!
 

Gyártó

Partnereink


Webáruház

0.0846 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Adatvédelem    2009-2017 Minden jog fenntartva!    ÁSZF
lábléc