Outlet - kiárusítás!

Pliszék alkategóriái
Hajtogatott anyag a legszebb formában! Kész méretekben, amelyek igény szerint akár méretre is alakíthatók. A pliszé anyaga a redőzött, kínálatunkban fényáteresztő és sötétítő típusokat is kínálunk Önnek! Elegáns, dekoratív és igen divatos árnyékoló. Kezelése egyszerű és praktikus. Tekintse meg kínálatunkat itt!

Pliszé Easyfix
 Pliszé Easyfix (5 féle termék)
Fényáteresztő Easyfix pliszék, fúrás és csavarozás nélkül rögzíthetők az ablakszárnyra. Divatos színek, trendi megjelenés, belátás elleni védelem. 2 kezelősínnel, alulról és felülről is állítható, több méretben rendelhető.
Pliszé Thermo Easyfix
 Pliszé Thermo Easyfix (2 féle termék)
2 kezelősínes, fénykizáró és hővisszaverő thermo pliszék, alumínium bevonatú hátoldallal. A redőzött kivitelezés, könnyű kezelhetőséget biztosít, a 2 kezelősín révén szabályozható az árnyékolás foka. Oldalfeszített kivitelezés és fúrásmentes szerelés az ablakszárnyra. Akár a tetőtéri ablakokra is ideális megoldás! Harmonikus színekben rendelhető.
Pliszé Entry
 Pliszé Entry (2 féle termék)
Az igazán elegáns árnyékoló! Fúrás nélkül szerelhető és méretre igazítható, ha szükséges. Anyaga fényáteresztő, 2 kezelősínje révén alulról és felülről is tetszés szerint állítható. Szolid fehér és natúr színben rendelhető több méretben.
Pliszé Dekor
 Pliszé Dekor (7 féle termék)
Ha mintás és egyedi pliszét szeretne, amely megfelelően árnyékol és belátás elleni védelmet nyújt, de könnyen szerelhető, akkor dekor pliszéinket ajánljuk az Ön figyelmébe! 2 féle mintával fehér és szürke színben, igazán elegáns és szép megoldás. Kínálatunkat tekintse meg itt.
Pliszé Ausbrenner
 Pliszé Ausbrenner (2 féle termék)
Igazán különleges textillel gyártott pliszét ajánlunk az Ön figyelmébe! Ha nem csak egy árnyékolási megoldást keres, hanem szép és dekoratív megoldást ablakára, akkor ez a pliszé biztosan tetszeni fog Önnek. Stílusos és elegáns, kellemes árnyékolást biztosít, de nem zárja ki a fényt otthonából. Az ausbrenner kifejezés átlátszó és nem átlátszó mintafelületekből álló kelme két különböző nyersanyagból, ahol az egyik nyersanyagot nyomással történő kimarással eltávolítják. Ez az eljárás adja ennek a textilnek a különlegességét és fényáteresztő képességét, amelyben a minták kontúrjai szépen kirajzolódnak. E tulajdonságának köszönhetően otthonunk dísze lehet. 2 féle mintával és több méretben rendelhető. Ajánlatunkat tekintse meg itt!
Pliszé méhsejtes
 Pliszé méhsejtes (2 féle termék)
Ez a dekoratív árnyékoló a kellemes árnyékolás mellett két olyan hasznos funkcióval is rendelkezik mint a hő- és hangszigetelés. 2 kezelősínje lehetővé teszi a tetszőleges beállítást és a könnyű kezelhetőséget. 2 féle színben és több méretben rendelhető. Tekintse meg kínálatunkat itt!
Pliszé kiegészítők
 Pliszé kiegészítők (2 féle termék)
Pliszék felszereléséhez szükséges konzolok és tartók.

Bevásárlókosár

Akciós termékek

Hírlevél

Sportolj velünk!


A DÉL-PESTI
DRAGONTEAM
KICK-BOX ÉS
SZABADIDŐ SE.

várja sportolni vágyó gyerekek és felnőttek jelentkezését!
Ha egy jó csapat tagja szeretnél lenni gyere el!
Egyesületünk országszerte versenyez,
várjuk cégek és 
magánszemélyek támogatását!
 

Gyártó

Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logoWebáruház készítés és bérlés

0.1 mp
KAPCSOLAT

   06 70 343-6800
   1201 Budapest, Klapka u. 45.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL