Outlet - kiárusítás!

Fém karnisok elemenként alkategóriái
A függönyözés tervezése a függönysíneknél, karnisoknál kezdődik. Segítünk kiválasztani Önnek a legideálisabb megoldást! Kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja az elképzeléseinek megfelelő megoldást. Elemenként összeállítható, tetszés szerint toldható karnisrudak és belső csúszású sínek, többféle felszerelési megoldással. Tekintse meg kínálatunkat itt.

Memphis fém karnis D16
 Memphis fém karnis D16 (24 féle termék)
16 mm átmérőjű fém karniscsalád, amelyből elemenként, tetszés szerint összeállítható egy vagy kétsoros karnisrendszer. Hagyományos karnisrúddal vagy belső csúszású sínekből illetve kombinált kialakítással egyaránt. A különféle tartókonzolok segítségével falra és mennyezetre egyaránt szerelhető. Fekete színben rendelhető.
Európa fém karnis D19
 Európa fém karnis D19 (19 féle termék)
Elegáns színválasztékban (bronz, szatén ezüst és antik arany), elemenként összeállítható fém karniscsalád, 19 mm átmérőjű rúddal. Toldható, mennyezetre vagy oldalfalra szerelhető, egy vagy két soros kivitelben a külön rendelhető fali konzolok segítségével.
Chicago fém karnis D20
 Chicago fém karnis D20 (29 féle termék)
Kiváló minőségű, fém, 20 mm átmérőjű karnisrudak és belső csúszású karnissínek. A karnisrendszert elemenként lehet összeállítani. Nemesacél színben rendelhető, több méretben. A rendszer tetszés szerint toldható az összekötő elemekkel.
Kira fém karnis D19 mm
 Kira fém karnis D19 mm (15 féle termék)
ÚJDONSÁG! A Kira elemes fém karnis család meleg hatású színeivel és dekoratív kialakításaival ékszerként díszítik otthonát. Ha nem egy egyszerű karnisra, hanem valami szépre vágyik, válassza a Kira karniscsaládot!
Romana fém karnis D20
 Romana fém karnis D20 (15 féle termék)
20 mm átmérőjű, dekoratív karnis program. Elemenként lehet összeválogatható kiegészítőkkel. Belső csúszású karnissínnel, amely lehetővé teszi a függöny akadálytalan futását a tartókonzolok alatt is! A karnissínekhez rendelkezésre álló kiegészítőkkel számtalan ötletes függönyözési megoldás kivitelezhető! Arany és ezüst színekben igazán mutatós kiegészítője lesz otthonának!
Windsor fém karnis D25
 Windsor fém karnis D25 (17 féle termék)
Robosztus, dekoratív fém karniscsalád. 25 mm átmérőjű rúddal, elemenként összeállítható több méretben rendelhető.
Luxor belső csúszású karnissín 35x14 mm
 Luxor belső csúszású karnissín 35x14 mm (17 féle termék)
Modern formavilágú fém karniscsalád. Szögletes, lapos kivitel, tetszés szerint, elemenként összeállítható a stílusos és elegáns kiegészítőkkel. Top design és top funkciók. Belső csúszású sínrendszer révén, nem csak a hagyományos függönyözési megoldást kínálja, hanem akár lapfüggönnyel is szerelhető. Válogassa össze kedvenc kollekcióját itt.
Karnis kiegészítők
 Karnis kiegészítők (27 féle termék)
Csipeszek, karikák, ráncszedő akasztók, függönyelhúzó pálcák, füles függöny akasztók és egyéb karnisokhoz szükséges alkatrészek és kiegészítők.

Bevásárlókosár

Akciós termékek

Hírlevél

Sportolj velünk!


A DÉL-PESTI
DRAGONTEAM
KICK-BOX ÉS
SZABADIDŐ SE.

várja sportolni vágyó gyerekek és felnőttek jelentkezését!
Ha egy jó csapat tagja szeretnél lenni gyere el!
Egyesületünk országszerte versenyez,
várjuk cégek és 
magánszemélyek támogatását!
 

Gyártó

Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logoWebáruház készítés és bérlés

0.1 mp
KAPCSOLAT

   06 70 343-6800
   1201 Budapest, Klapka u. 45.
   Üzenet küldése

HÍRLEVÉL