Outlet - kiárusítás!

Függönysínek és kiegészítők alkategóriái
Mennyezetre és oldalfalra szerelhető függönysínek egy, két és háromsoros kivitelben, műanyagból és alumíniumból. T-sínek és U-sínek. Toldók, íves toldók, szerelési csomagok és külön rendelhető csipeszek, akasztók széles választékban.

Műanyag függönysínek
 Műanyag függönysínek (15 féle termék)
Elsősorban mennyezeti szerelésű függönysínek, GE (műanyaggal bevont fabetétes) és GK (merevített műanyag) típusok, amelyek 1, 2 és 3 soros kivitelben, több méretben rendelhetők. Különféle kiegészítők széles választékával egyedi igények szerinti kialakításokra is alkalmas és oldalfalra is szerelhető. Tekintse meg kínálatunkat itt.
Műanyag sínekhez kiegészítők
 Műanyag sínekhez kiegészítők (11 féle termék)
GE és GK műanyag mennyezeti függönysínekhez alkalmas ívek és végzáró elemek, toldó elemek, a felszereléshez szükséges csomagok, és minden kiegészítő, ami a függönysín kialakításokhoz szükséges lehet. 1, 2 és 3 soros kialakításokhoz egyaránt.
Fém függönysínek
 Fém függönysínek (3 féle termék)
Alumíniumból vagy fémből készült könnyű, függönysínek 1, 2 és háromsoros kivitelben. Elsősorban mennyezeti szerelésű, de oldalfali szerelésre is alkalmas. Különféle méretekben rendelhetők alumínium vagy fehér színben. Előnye, hogy a profil magassága mindössze 7 mm. Rendelhető fix méretekben 150, 200 és 250 cm hosszúságban. De igény esetén egyedi méretek gyártására is van lehetőség.
Fém függöny sínekhez kiegészítők
 Fém függöny sínekhez kiegészítők (10 féle termék)
Alumínium vagy fém függönysínek kiegészítői széles választékban! Görgők, csipeszek, szereléshez szükséges, tartók, toldók, és egyéb alkatrészek újonnan szerelendő mennyezeti sínekhez vagy meglévők pótlásához is.
Egyéb függönysínek
 Egyéb függönysínek (9 féle termék)
Nagyon egyszerű függönyözési megoldások a T-sín és az U-sín használatával. Méretre vágható műanyag és fém sínek, különféle kiegészítőkkel. Hétvégi házak, lakókocsik, hajók, stb. ablakaira, de lakásokban is előszeretettel alkalmazzák mennyezeti szereléssel vagy bútorok függönyözésére akár.

Bevásárlókosár

Akciós termékek

Hírlevél

Sportolj velünk!


A DÉL-PESTI
DRAGONTEAM
KICK-BOX ÉS
SZABADIDŐ SE.

várja sportolni vágyó gyerekek és felnőttek jelentkezését!
Ha egy jó csapat tagja szeretnél lenni gyere el!
Egyesületünk országszerte versenyez,
várjuk cégek és 
magánszemélyek támogatását!
 

Gyártó

Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logoWebáruház készítés és bérlés

0.14 mp
KAPCSOLAT

   06 70 343-6800
   1201 Budapest, Klapka u. 45.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL