Outlet - kiárusítás!

Design és 3D falburkolatok alkategóriái
A modern lakberendezés kellékei a design fali dekor panelek. Az alapanyag lehet műbőr vagy cukornád, a lényeg a végeredmény. A felület kialakításának csak a képzeletünk szabhat határt. Tekintse meg kínálatunkat itt.

Kőhatású polisztirol dekorlapok
 Kőhatású polisztirol dekorlapok (1 féle termék)
Valósághű kőburkolat és falszigetelés egyben! A belső terek egyszerű és gyors dekorálása mellett, egy kiváló beltéri falszigetelési lehetőség! Felrakása nem igényel szaktudást. Egyszerűen felragasztható, fugázni nem kell. A felülete élethűen hasonlít a kővel kirakott falra. Csekély súlyából adódóan nem terheli a falakat, tetőtérben és könnyűszerkezetes falakra is kiválóan felrakható.
WallArt 3D falburkolatok
 WallArt 3D falburkolatok (20 féle termék)
A WallArt 3d falpanelek életre keltik a falakat, ezek a korszerű és környezetbarát 3d falburkolatok, amelyek a cukornád rostos maradékából készülnek. Az aprított és zúzott cukornád szárból kivont nyerscukor lé után fennmaradó szálak, az úgynevezett kipréselt cukornád, mint nyersanyag, képezi az alapját ennek a könnyen telepíthető környezetbarát terméknek. A felhasznált nyersanyagból készült 3D falpanel 100%-ban újrahasznosított, ezért komposztálható és 100%-ban biológiailag lebomló.
Nem található kép a termékhez!
 Bőrpanel (1 féle termék)
A Kerma Design fali bőrpaneljei igazán egyedi kialakítású falakat tesznek lehetővé! Számos minta és színválaszték, panelméret és kombinálhatóság. A bőrpaneleket 3 kategóriában kínáljuk Önnek. Tekintse meg ajánlatunkat itt!

Bevásárlókosár

Akciós termékek

Hírlevél

Sportolj velünk!


A DÉL-PESTI
DRAGONTEAM
KICK-BOX ÉS
SZABADIDŐ SE.

várja sportolni vágyó gyerekek és felnőttek jelentkezését!
Ha egy jó csapat tagja szeretnél lenni gyere el!
Egyesületünk országszerte versenyez,
várjuk cégek és 
magánszemélyek támogatását!
 

Gyártó

Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logoWebáruház készítés és bérlés

0.12 mp
KAPCSOLAT

   06 70 343-6800
   1201 Budapest, Klapka u. 45.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL