Outlet - kiárusítás!

Rolók típus szerint alkategóriái
A rolók méretéből és felszerelési módjából adódóan más-más típusok közül választhatunk, az igényeknek megfelelően. Kisebb és nagyobb méretek, tokozott vagy tok nélküli kivitelek, rugós, gyöngyláncos vagy motoros típusok. Valamint a felszerelés módjának megfelelően falra, mennyezetre vagy ablakszárnyra történő szerelésnek megfelelően választhatunk.

Mini roló
 Mini roló (5 féle termék)
A Mini roló egy könnyen, fúrás nélkül szerelhető, kis tengelyátmérővel rendelkező, könnyű roló típus. Felszerelése egyszerű és könnyű, közvetlenül az ablak vagy ajtószárnyra történik. Rendelhető többféle textíliával, az igényeknek megfelelő árnyékolási funkcióval. Egyedi méretek alapján gyártjuk Önnek!
Uni rugós roló
 Uni rugós roló (5 féle termék)
Rugós szerkezetű, bárhol megállítható roló típus. Felszerelése fúrással javasolt, a nyílászáróra, vagy a falra. Többféle textillel gyártjuk az igényeknek megfelelően.
Uni gyöngyláncos roló
 Uni gyöngyláncos roló (5 féle termék)
Gyöngylánc kezelésű roló, egyedi méretben. Felszerelhető a nyílászáróra, vagy a falra. Többféle textillel gyártjuk, egyedi igények alapján.
Pille rugós roló
 Pille rugós roló (5 féle termék)
A Pille rugós roló, egy tokozott és oldalsó lefutókkal rendelkező roló típus. A tok és a lefutók teljesen körbezárják az üvegfelületet. Esztétikus megjelenésű, bárhol megállítható. Többféle textillel rendelhető.
Pille gyöngyláncos roló
 Pille gyöngyláncos roló (5 féle termék)
A Pille gyöngyláncos roló, egy tokkal és lefutókkal gyártott roló típus. Gyöngylánc kezelésű, a tok és a lefutók teljesen körbezárják az üvegfelületet. Esztétikus és könnyen kezelhető. Többféle textillel rendelhető.
Deko gyöngyláncos roló
 Deko gyöngyláncos roló (5 féle termék)
Teljesen az üvegfelületre szerelt roló típus, amely a szerkezetnek köszönhetően, a lehető legkevésbé áll el az ablak síkjától. Felső és oldalsó tokozással gyártjuk, amely az üvegfelületet teljesen körbezárja. Többféle textillel rendelhető.
Unimax rugós roló
 Unimax rugós roló (5 féle termék)
Az Unimax rugós rolókat függőleges síkú és nagyobb felületű ablakok árnyékolására javasoljuk. Masszív szerkezetű roló, bárhol megállítható. Tokkal és oldalsó lefutókkal gyártjuk. Az üvegfelületet teljesen körbezárja. Többféle textillel rendelhető.
Unimax gyöngyláncos roló
 Unimax gyöngyláncos roló (5 féle termék)
Az Unimax gyöngyláncos rolókat függőleges síkú és nagyobb felületű ablakok árnyékolására javasoljuk. Gyöngylánc kezelésű, tokozott típus, oldalsó lefutókkal. Az üvegfelületet teljesen körbezárja. Többféle textillel rendelhető.
Sávrolók
 Sávrolók (12 féle termék)
A sávrolók egyedi fényszabályozást tesznek lehetővé a kialakításuk révén. Nem fontos teljesen felhúzni a rolót, hogy fényhez jussunk, vagy kilássunk az ablakon, ehhez elegendő a sávokat olyan pozícióba állítani. Egyedi gyártású sávrolóink különféle szerkezetekkel és széles textilválasztékkal rendelhetők. Tekintse meg kínálatunkat itt.
Raffroló szerkezet
 Raffroló szerkezet (5 féle termék)
Ha egyedi készítésű raffrolóra vágyik, a szükséges alkatrészeket és a raffroló szerkezetét nálunk beszerezheti. Egyedi megrendelés alapján gyártjuk le, Önnek csak a textilt kell hozzá beszereznie.
Bambusz rolók
 Bambusz rolók (4 féle termék)
Bambusz rolók gyártása egyedi méretek alapján akár ferde ablakokra is. Rendelhető az egyszerű roll-up vagy a raffroló szerkezetű bambusz roló is és elkészítjük rejtett szerkezettel is! 6 féle minőségi bambusz textil közül választhat. Kültérre és beltérre is!

Bevásárlókosár

Akciós termékek

Hírlevél

Sportolj velünk!


A DÉL-PESTI
DRAGONTEAM
KICK-BOX ÉS
SZABADIDŐ SE.

várja sportolni vágyó gyerekek és felnőttek jelentkezését!
Ha egy jó csapat tagja szeretnél lenni gyere el!
Egyesületünk országszerte versenyez,
várjuk cégek és 
magánszemélyek támogatását!
 

Gyártó

Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logoWebáruház készítés és bérlés

0.09 mp
KAPCSOLAT

   06 70 343-6800
   1201 Budapest, Klapka u. 45.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL