Outlet - kiárusítás!

Tetőtéri rolók szerkezet szerint alkategóriái
Egyedi gyártású, tetőtéri rolók széles választékát kínáljuk Önnek. Különféle szerelési móddal, tokkal vagy tok nélküli kivitelben. Teljesen egyedi méretben vagy standard méretű tetőtéri ablakokhoz is készítünk után gyártott rolókat. Tekintse meg kínálatunkat itt!

Slim tetőtéri roló falcba szerelt
 Slim tetőtéri roló falcba szerelt (5 féle termék)
Tetőtéri ablakok falcba szerelt rolója. Rugós szerkezetű, csak kiakasztóval állítható meg, akár több helyen is. A roló kialakítása miatt a textil és az ablak kerete között oldalanként 1,5 cm-es fénycsík jelenik meg. Nem teljes sötétítéshez, inkább árnyékoláshoz ajánlott. Egyszerűen, gyorsan, házilag felszerelhető. Többféle textillel rendelhető.
Windy tetőtéri roló keretre szerelt
 Windy tetőtéri roló keretre szerelt (5 féle termék)
Rugós szerkezetű, keretre szerelhető, tetőtéri roló. Csak kiakasztóval állítható meg, akár több helyen is. A roló az üvegfelület teljes takarását biztosítja. Egyszerűen és gyorsan, házilag is felszerelhető. Többféle textillel rendelhető.
Cover tetőtéri roló toktakaróval
 Cover tetőtéri roló toktakaróval (2 féle termék)
Rugós szerkezetű, falcba szerelt tetőtéri roló, felső tokozással. Csak kiakasztóval állatható meg, akár több helyen is. A roló szerkezetéből adódóan a textil és az ablak kerete között oldalanként 1,5 cm-es fénycsík jelenik meg. Teljes sötétítésre nem, inkább árnyékolásra alkalmas. Egyszerűen, gyorsan, házilag is felszerelhető. Többféle textillel rendelhető.
Luxor tetőtéri roló
 Luxor tetőtéri roló (36 féle termék)
Rugós szerkezetű, tetőtéri roló, tokozással és oldalsó lefutókkal. Bárhol megállítható. A körbetokozott kivitel lehetővé teszi a teljes sötétítést is. Egyedi méretekben és standard ablakokhoz után gyártott méretekben is rendelhetők. Egyszerűen, gyorsan és házilag is felszerelhető. Többféle textillel rendelhető.

Bevásárlókosár

Akciós termékek

Hírlevél

Sportolj velünk!


A DÉL-PESTI
DRAGONTEAM
KICK-BOX ÉS
SZABADIDŐ SE.

várja sportolni vágyó gyerekek és felnőttek jelentkezését!
Ha egy jó csapat tagja szeretnél lenni gyere el!
Egyesületünk országszerte versenyez,
várjuk cégek és 
magánszemélyek támogatását!
 

Gyártó

Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logoWebáruház készítés és bérlés

0.08 mp
KAPCSOLAT

   06 70 343-6800
   1201 Budapest, Klapka u. 45.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL