Outlet - kiárusítás!

Tetőtéri rolók textília szerint alkategóriái
A rolóválasztás fontos szempontja a textília. Választhatunk hővédő termo rolót, ha a meleg és az erős napsütés ellen védekezünk. Fényáteresztőt, ha csak árnyékolni szeretnénk, de nem teljes sötétséggel. A Blackout, azaz fényzáró roló, teljes sötétítést biztosít, akár nappali fénynél is. A dekor rolók natúr, szőtt hatású, dombornyomott textíliából készülnek. A naphálós rolók kiválóan beengedik a természetes fényt, ám a tűző napsütés nem fog minket zavarni.

Fényáteresztő tetőtéri rolók
 Fényáteresztő tetőtéri rolók (11 féle termék)
A fényáteresztő textillel gyártott rolók, kellemes árnyékolást biztosítanak, de átengedik fényt. Belátás elleni védelemre is kiválóan alkalmas. Nedves helyen és irodai környezetben is alkalmazható. Színtől függő fényáteresztéssel. Könnyen tisztítható. Többféle színben rendelhető.
Termo tetőtéri rolók
 Termo tetőtéri rolók (12 féle termék)
A termo textillel gyártott rolók, hővisszaverő és sötétítő tulajdonságokkal rendelkeznek. Erős napsütés ellen kiválóan alkalmazható. Alupigmentált hátoldallal, több színben rendelhetők. Nedves helyen és irodai környezetben is használhatók. Könnyen tisztítható.
Fénykizáró tetőtéri rolók
 Fénykizáró tetőtéri rolók (2 féle termék)
A fénykizáró textillel gyártott rolók teljes sötétítéshez alkalmasak. A hátoldal színe minden esetben fehér színű a belső oldal több színben rendelhető. Nedves helyen és irodai környezetben is alkalmazhatók. Könnyen tisztítható.
Dekor tetőtéri rolók
 Dekor tetőtéri rolók (11 féle termék)
A dekor textillel gyártott rolók fényáteresztő hatásúak, árnyékolásra és belátás elleni védelemre kiválóan alkalmas. Natúr hatású anyag, több féle színben. Nedves helyen nem alkalmazható. Szárazon tisztítható.
Naphálós tetőtéri rolók
 Naphálós tetőtéri rolók (12 féle termék)
A naphálóval gyártott rolók fényáteresztők, azonban a tűző napsütés ellen kiválóan védenek. Alkalmazása irodai környezetben is kiváló. Nedves helyen is használható. Könnyen tisztítható.

Bevásárlókosár

Akciós termékek

Hírlevél

Sportolj velünk!


A DÉL-PESTI
DRAGONTEAM
KICK-BOX ÉS
SZABADIDŐ SE.

várja sportolni vágyó gyerekek és felnőttek jelentkezését!
Ha egy jó csapat tagja szeretnél lenni gyere el!
Egyesületünk országszerte versenyez,
várjuk cégek és 
magánszemélyek támogatását!
 

Gyártó

Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logoWebáruház készítés és bérlés

0.08 mp
KAPCSOLAT

   06 70 343-6800
   1201 Budapest, Klapka u. 45.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL