webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl
Rolók alkategóriái
Különféle méretekben kapható rolók, széles textil és szín választékkal, a német Gardínia cégtől. A rolók megbízhatóságát és minőségét a Gardinía cég több mint 60 éves tapasztalata biztosítja. A rolók felszerelése könnyen, szaktudás nélkül elvégezhető. Egyes esetekben méretre vágásuk is megoldható. Válasszon fényáteresztő, fénykizáró, sávos roló vagy bambusz rolóink széles választékából. Kínálatunkat tekintse meg itt!

Natúr rolók
 Natúr rolók (3 féle termék)
Természetes hatású rolók, amelyek fúrás és csavarozás nélkül szerelhetők az ablakszárnyra. Csak természetes Föld színekben kapható: fehér, barna, fekete. Gyöngylánckezelésű, a kezelési oldal szabadon választható. Minden szükséges szerelékkel a csomagban.
Dekor rolók
 Dekor rolók (9 féle termék)
Fényáteresztő, dekor mintás és design rolók, több színben, ablakra és balkonajtóra való méretekben. Gyöngylánckezelésű, választható a kezelési oldal, környezetbarát bevonattal. Szerelése fúrás és csavarozás mentes. Egyszerűen és gyorsan igényes árnyékolási megoldást kínálunk Önnek. Tekintse meg választékunkat itt.
Fényáteresztő rolók
 Fényáteresztő rolók (13 féle termék)
Uni Trend, gyöngylánckezelésű roló, a kezelési oldal szabadon választható. Anyaga 100% polyester, egyszínű, fényáteresztő, környezetbarát bevonattal. A csomagban rögzítőelemek a mennyezeti, fali és oldalfali szereléshez. Több színben és méretben kapható.
Fénykizáró/Blackout rolók
 Fénykizáró/Blackout rolók (13 féle termék)
Kiváló minőségű, sötétítő, fénykizáró, azaz Blackout, egyszínű uni rolók, több színben, ablakra és balkonajtóra való méretben. Gyermekszobába való mintával is. Minőségi sötétítés, gyöngylánckezelésű, választható a kezelési oldal, környezetbarát bevonattal. A csomag szerelési anyagot és rajzot tartalmazza. Színmintákat és egyéb információs katalógusokat a termékoldalon találhat!
Thermo rolók
 Thermo rolók (11 féle termék)
Hőzáró rolók, ablakra és balkonajtóra, több színben és méretben. Energiatakarékos, hőzáró sötétítő. Hátoldalon thermo, alumínium színű, környezetbarát bevonattal. Gyöngylánckezelésű, választható a kezelési oldal. A csomag szerelési anyagot és rajzot tartalmazza. Több színben és méretben rendelhető, bővebben itt.
Mini rolók
 Mini rolók (7 féle termék)
Környezetbarát bevonatú mini rolók. 100% polyester, kissé fényáteresztő anyaggal. Mini alu rolótengellyel, fúrás nélkül felszerelhető. Gyöngyláncos húzószerkezettel, a kezelési oldal szabadon választható. A csomag szerelési anyagot és rajzot tartalmaz.Több színben és méretben rendelhető.
Mini thermo rolók
 Mini thermo rolók (7 féle termék)
Hő- és fényzáró mini rolók. Környezetbarát, a hátoldalon alu, thermo bevonattal. Fúrás nélkül szerelhető, gyöngylánckezelésű rolók, a kezelési oldal szabadon választható. A csomag szerelési anyagot és rajzot tartalmaz. Több színben és méretben rendelhető!
Raffrolók
 Raffrolók (2 féle termék)
A raffroló, más néven római roló egy igen kedvelt és divatos árnyékolási megoldás. A könnyen, fúrás nélkül szerelhető, 2 kezelősínes raffrolóink nagyon praktikusak. 2 féle színben és több méretben rendelhetők.
Tetőtéri rolók
 Tetőtéri rolók (4 féle termék)
A tetőtéri és ferde síkú ablakok árnyékolására alkalmas, rugós szerkezetű rolók. Textilválasztékunkban megtalálja a fényáteresztő, a fénykizáró valamint a termo anyagokat egyaránt. A rolók készülhetnek még napháló vagy dekor textillel is. Kültéri roló is itt található. Egyedi méretekben az Ön igényeinek megfelelően. Tekintse meg kínálatunkat itt!
Swedish Moments roló kollekció
 Swedish Moments roló kollekció (10 féle termék)
Therese Danielsson svéd tervező által megálmodott roló kollekció, amely a skandináv stílusú otthonok elengedhetetlen része. Lágy színek és finom minták, amely a tenger vagy az virágos mezők érzetét keltik bármely helyiségben, legyen akár otthoni vagy irodai környezetben. A rolók felszerelése ugyanolyan könnyed, mint a kollekció színvilága! Tekintse meg kínálatunk itt!
Sávroló / Doppel roló
 Sávroló / Doppel roló (18 féle termék)
Doppel/sávos rolók, több színben és méretben. Könnyű szerkezet, gyöngylánc kezelés, a kezelési oldal szabadon választható, egyedi fényszabályozás. Több színben és méretben. Fúrás mentesen és fúrással szerelhető tokozott kivitelben is.
Bambusz rolók
 Bambusz rolók (1 féle termék)
Alternatív, természetes hatású rolót szeretne? Ajánljuk figyelmébe bambusz rolónkat. Natúr színben, oldalsó húzózsinórral a fokozatmentes fel és leengedésért. Több méretben rendelhető.
Roló kiegészitők és alkatrészek
 Roló kiegészitők és alkatrészek (8 féle termék)
Rolókhoz rendelhető tartozékok, praktikus kiegészítők és pót alkatrészek. Univerzális konzol, gyöngylánc, oldalvezető sínek, szerviz és tartozék csomagok, stb. találhatók ebben a kategóriában.

Kereső

Bevásárlókosár

Akciós termékek

barkacsplaza 06080
Kőtapéta kreatív 55x58 cm 3,2 m2/doboz több színben Matterstone

bruttó 13.410 Ft
AKCIÓ! - 14%
bruttó 11.490 Ft

További akciós termékek

Hírlevél


Sportolj velünk!


A DÉL-PESTI
DRAGONTEAM
KICK-BOX ÉS
SZABADIDŐ SE.

várja sportolni vágyó gyerekek és felnőttek jelentkezését!
Ha egy jó csapat tagja szeretnél lenni gyere el!
Egyesületünk országszerte versenyez,
várjuk cégek és 
magánszemélyek támogatását!
 

Gyártó

Partnereink


Webáruház

0.1109 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Adatvédelem    2009-2017 Minden jog fenntartva!    ÁSZF
lábléc