webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl
Lapfüggönyök alkategóriái
A lapfüggönyözés egy modern és trendi megoldás lakások, irodák igényes árnyékolására. Kiváló minőségű lapfüggöny sínek, komplett szettben, vagy elemenként is, amelyekhez széles választékban kínálunk kiegészítőket, tartozékokat. Különféle megoldásokkal lehetőség nyílik egyedi elképzelések megvalósítására, a lakás stílusához, hangulatához illő lapfüggöny anyagok kiválasztásával. Legyen akár trendi színes, fiatalos vagy klasszikus, de választhat natúr hatású anyagok közül is. A lapfüggöny anyagok egymással kombinálhatók, igény szerint méretre szabhatók.

Lapfüggönysín szettek
 Lapfüggönysín szettek (7 féle termék)
Komplett lapfüggönysín szettek, amelyek tartalmaznak minden szükséges kiegészítőt, amelyek a szereléshez szükségesek. Önnek ehhez a szetthez már csak a lapfüggöny anyagokat kell kiválasztania. Több méretben és kihúzható kivitelben is rendelhetők, fehér vagy ezüst színekben.
Lapfüggönysínek
 Lapfüggönysínek (2 féle termék)
3 és 5 soros lapfüggöny sínek fehér és ezüst színben rendelhetők, több méretben. Toldhatók, méretre szabhatók, a további kiegészítőkkel komplett, egyedi lapfüggöny sín rendszerek kialakíthatók.
Lapfüggönysínekhez kiegészítők
 Lapfüggönysínekhez kiegészítők (14 féle termék)
Lapfüggöny sínrendszerek kiegészítői, tartozékai.
Lapfüggönyök kész méretben
 Lapfüggönyök kész méretben (16 féle termék)
Ha már a lapfüggöny sín felkerült a helyére válasszon stílusához, egyéniségéhez illő lapfüggöny anyagot! Széles választékban kínálunk lapfüggönyöket különféle alapanyagokból. A lapfüggönyöket tépőzárral, típustól függően nehezékkel vagy előre kialakított bújtatóval szállítjuk. A lapfüggönyök mérete 60x245 cm, amely tetszés szerint rövidíthető.
Lapfüggöny Swedish Moments kollekció
 Lapfüggöny Swedish Moments kollekció (5 féle termék)
Therese Danielsson svéd tervező által megálmodott lapfüggöny kollekció, amely a skandináv stílusú otthonok elengedhetetlen része. Lágy színek és finom minták, amely a tenger vagy az virágos mezők érzetét keltik bármely helyiségben, legyen akár otthoni vagy irodai környezetben. A lapfüggönyök kombinálhatók rolókkal vagy pliszékkel is. Tekintse meg kínálatunk itt!

Kereső

Bevásárlókosár

Hírlevél


Sportolj velünk!


A DÉL-PESTI
DRAGONTEAM
KICK-BOX ÉS
SZABADIDŐ SE.

várja sportolni vágyó gyerekek és felnőttek jelentkezését!
Ha egy jó csapat tagja szeretnél lenni gyere el!
Egyesületünk országszerte versenyez,
várjuk cégek és 
magánszemélyek támogatását!
 

Gyártó

Partnereink


Webáruház

0.0641 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Adatvédelem    2009-2017 Minden jog fenntartva!    ÁSZF
lábléc