Árnyékolás és függönyözés kész méretekben

Dekoráció

Speciális ápolószerek

Gyártó

Vevőszolgálat
Cégnév:
Tofán Gergely Richárd egyéni vállalkozó
Cím:
1201 Budapest, Klapka u. 45.
Tel.:
06 70 343-6800, 06 1 408-1547
E-mail címe:
barkacsplaza@gmail.com (Azonnali üzenet küldése)
Weboldal címe:
www.barkacsplaza.hu
Adószám:
60291947-2-43
Cégjegyzékszám:
20013285
Kapcsolattartó neve:
Tofán Szilvia
Tel.:
06 70 343-6800, 06 1 408-1547
E-mail címe:
barkacsplaza@gmail.com (Azonnali üzenet küldése)
Facebook:

Bemutatkozás
Barkácsplaza webáruház – online megoldások otthonra!
Vállalkozásunk lakásfelújítók számára kínál olyan felújítási anyagokat, amelyekkel gyorsan, könnyedén és akár házilag is látványos és igényes végeredményt kapunk. Az alábbi termékkörökkel állunk a Kedves Érdeklődők rendelkezésére: Beltéri árnyékolás: roló, reluxa, pliszé, lapfüggöny, szalagfüggöny, karnis, függönysínek és kiegészítőik. Falburkolatok: amerikai falburkoló panelek, polisztirol falburkoló elemek. Dekorációs termékek: tapéta, öntapadós fólia, polisztirol és poliuretán dekorációk. Természetes alapanyagok bútorfelújításhoz, dekorációhoz: bambusz, rattan, thonett, nád. Beltéri szigetelő anyagok: xps lapok, szigetelő tapéták, mennyezeti szigetelések. Szolgáltatásaink: Egyedi méretre gyártás: roló, függönysínek, raffroló technika. Roló szerviz: alkatrészek, textilcsere. Falburkolat méretre vágás lapszabász géppel. Ezen kívül állunk rendelkezésükre a fenti termékkörökben tanácsadással, árajánlat készítéssel és anyagigény kiszámítással. Vevőszolgálati irodánkban lehetőség van termékeink megtekintésére, textil és anyagminták kiválasztására. Irodánk címe: 1201 Budapest, Klapka u. 45. Előzetes bejelentkezéssel e-mailben a barkacsplaza@gmail.com e-mail címen vagy a 06 70 343 6800 telefonszámon.
Fizetési, szállítási lehetőségek
A megrendeléseink kiszállítását a GLS, a Futár.hu és az Express One futárszolgálatok végzik. A szállítási díjak országosan érvényesek. A megrendelések kiszállítását a szállítási módoknak megfelelő méret és súlyhatárok arányában megszabott árakon végezzük. Normál csomagként maximum 200 cm hosszúságú, 300 cm körméretet meg nem haladó és max. 40 kg súlyú csomagok szállítását vállaljuk. A termékek eltérő méretéből és súlyából adódóan a szállítási díj változtatásának jogát fenntartjuk, amennyiben pl. a megrendelés csak több csomagban szállítható biztonságosan, de erről a Megrendelőt a megrendelés teljesítése előtt írásban tájékoztatjuk. A fenti méret és súlyhatárokat meghaladó termékek esetén (pl. falburkolatok, 200 cm-nél hosszabb termékek karnis, függönysín, gerenda) a szállítási díjakat a méret alapján állapítjuk meg és bizonyos esetekben csomagolási díj is felszámításra kerül. Pl. a falburkolatok esetén a vékonyabb lapokból 3 db-ot, a vastagabb lapokból 2 db-ot tudunk 1 csomagba tenni és csomagonként 1.500,- Ft a csomagolás díja. Karnisok, függönysínek és gerendák esetén a megrendelésnek megfelelően állapítjuk meg a csomagolási díjat, ha szükséges. A kiszállítási módok igénybevételének feltételeit alább ismertetjük részletesen. Figyelem! A házhoz szállítás egy szolgáltatás, és nem kötelező igénybe venni a megrendelt termékek mellé. A szállítási díj nem arányos a termék értékével, nem annak alapján kerül megállapításra. Minden esetben a termék mérete és súlya a mérvadó a szállítási díjak megállapítása során. A szállítási díjak nem képezik alku tárgyát. Ebből kifolyólag kérjük az olyan reklamációk mellőzését, hogy a szállítási díj a termék árához képest túl drága. Majdnem minden termékünk (bambusz termékek kivételével) személyes átvétele megoldható, erre lehetőséget biztosítunk és arra is, hogy a terméket egy harmadik fél (a vevő által küldött szállító) felvegye, amennyiben tud olcsóbb szállítási lehetőséget az általunk ajánlottnál. Ha szállítással vagy fizetéssel kapcsolatosan kérdései lennének elérhetőségeink bármelyikén állunk rendelkezésére. Utánvétes rendelés max. 50.000,- Ft értékig vehető igénybe. ELŐRE UTALÁS ESETÉN, A FIZETÉSI TRANZAKCIÓ MEGKEZDÉSE ELŐTT MINDIG VÁRJA MEG A VISSZAIGAZOLÓ E-MAIL-T ÉS AZ UTALÁSHOZ KIÁLLÍTOTT SZÁMLÁT! Együttműködését köszönjük!

Átutalás előre
A megrendelést a GLS Futárszolgálat szállítja Önnek házhoz. Egy csomag mérete max. 200 cm hosszúságú és 40 kg súlyú lehet, a csomag körmérete max. 300 cm lehet. Amennyiben a megrendelés csak több csomagban szállítható, arról a visszaigazolásban Önt tájékoztatjuk. Ebben az esetben a szállítási díj módosítását fenntartjuk. A megrendelt termékek és a szállítási költség átutalással, előre történő kifizetése a visszaigazoló e-mail és a fizetendő számla megküldése után történik! KÉRJÜK VISSZAIGAZOLÁS ÉS SZÁMLA NÉLKÜL NE INDÍTSON FIZETÉSI TRANZAKCIÓT! A csomagot az összeg beérkezését követően 2-5 napon belül feladjuk és a kézbesítés várható idejéről e-mailben, sms-ben vagy telefonon értesítjük Önt.
0 kg felett: 1.690 Ft
2 kg felett: 1.790 Ft
3 kg felett: 1.890 Ft
5 kg felett: 1.990 Ft
10 kg felett: 2.190 Ft
15 kg felett: 2.390 Ft
20 kg felett: 2.690 Ft
25 kg felett: 3.290 Ft
30 kg felett: 4.290 Ft

Utánvét
A megrendelést a GLS Futárszolgálat szállítja Önnek házhoz. Egy csomag mérete max. 200 cm hosszúságú és 40 kg súlyú lehet, a csomag körmérete max. 300 cm lehet. Amennyiben a megrendelés csak több csomagban szállítható, arról a visszaigazolásban Önt tájékoztatjuk. Ebben az esetben a szállítási díj módosítását fenntartjuk. A megrendelt termékek és a szállítási költség összegét átvételkor a GLS Futárszolgálat munkatársának tudja kifizetni készpénzzel. Az utánvétes megrendelés max. 50.000,- Ft értékig vehető igénybe. A csomag kézbesítésének idejéről e-mailben értesítjük Önt.
0 kg felett: 1.690 Ft
2 kg felett: 1.790 Ft
3 kg felett: 1.890 Ft
5 kg felett: 1.990 Ft
10 kg felett: 2.190 Ft
15 kg felett: 2.390 Ft
20 kg felett: 2.690 Ft
25 kg felett: 3.290 Ft
30 kg felett: 4.290 Ft
50.000 Ft rendelési összeg felett nem választható!

Személyes átvétel raktárban
Csak falburkolatok és ajtóborítások vásárlása esetén választható. A termék átvétele raktárunkban lehetséges előzetes időpont egyeztetés után. A raktár pontos címe és egyéb információk a megrendelés véglegesítését követően kerülnek megadásra. A raktárban készpénzes fizetés lehetséges az áru átvételekor. A Vevő kérésére a személyes átvételt megelőzően előre utalással is lehet rendezni a megrendelés összegét.

Üzenet küldése a webáruház üzemeltetőjénekTárhely szolgáltató
Bolthely.hu - info(kukac)bolthely.hu

Bevásárlókosár

Árnyékoló szerviz és alkatrész árusítás

Hírlevél

Akciós termékek

Lapfüggöny Entry 60 x 245 cm tópszín
Lapfüggöny Entry 60 x 245 cm tópszín

bruttó 5.890 Ft
AKCIÓ! - 15%
bruttó 4.990 Ft

További akciós termékek

Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logoWebáruház készítés és bérlés

0.37 mp
HÍRLEVÉL