webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Outlet - kiárusítás!

Vevőszolgálat
Cégnév:
Tofán Gergely Richárd egyéni vállalkozó
Cím:
1201 Budapest, Klapka u. 45.
Tel.:
06 70 343-6800
E-mail címe:
barkacsplaza@gmail.com (Azonnali üzenet küldése)
Weboldal címe:
www.barkacsplaza.hu
Adószám:
60291947-2-43
Bankszámlaszám:
OTP Bank 11720001-22470614-00000000
Kapcsolattartó neve:
Tofán Szilvia
Tel.:
06 70 343-6800
E-mail címe:
barkacsplaza@gmail.com (Azonnali üzenet küldése)

Bemutatkozás
Barkácsplaza webáruház – online megoldások otthonra!
Vállalkozásunk lakásfelújítók számára kínál olyan felújítási anyagokat, amelyekkel gyorsan, könnyedén és akár házilag is látványos és igényes végeredményt kapunk. Az alábbi termékkörökkel állunk a Kedves Érdeklődők rendelkezésére: Beltéri árnyékolás: roló, reluxa, pliszé, lapfüggöny, szalagfüggöny, karnis, függönysínek és kiegészítőik. Falburkolatok: amerikai falburkoló panelek, polisztirol falburkoló elemek. Dekorációs termékek: tapéta, öntapadós fólia, polisztirol és poliuretán dekorációk. Természetes alapanyagok bútorfelújításhoz, dekorációhoz: bambusz, rattan, thonett, nád. Beltéri szigetelő anyagok: xps lapok, szigetelő tapéták, mennyezeti szigetelések. Szolgáltatásaink: Egyedi méretre gyártás: roló, függönysínek, raffroló technika. Roló szerviz: alkatrészek, textilcsere. Falburkolat méretre vágás lapszabász géppel. Ezen kívül állunk rendelkezésükre a fenti termékkörökben tanácsadással, árajánlat készítéssel és anyagigény kiszámítással. Vevőszolgálati irodánkban lehetőség van termékeink megtekintésére, textil és anyagminták kiválasztására. Irodánk címe: 1201 Budapest, Klapka u. 45. Előzetes bejelentkezéssel e-mailben a barkacsplaza@gmail.com e-mail címen vagy a 06 70 343 6800 telefonszámon.

Fizetési, szállítási lehetőségek
A megrendeléseink kiszállítását az MPL és a Futár.hu futárszolgálatok végzik. A szállítási díjak országosan érvényesek. A megrendelések kiszállítását a szállítási módoknak megfelelő méret és súlyhatárok arányában megszabott árakon végezzük. A csomagok eltérő méretéből és súlyából adódóan a szállítási díj változtatásának jogát fenntartjuk, de erről a Megrendelőt a megrendelés teljesítése előtt írásban tájékoztatjuk.. A kiszállítási módok igénybevételének feltételeit a fejléc alatti menüsor Szállítási információk oldalán ismertetjük részletesen. A Postapont térképes keresőjét is itt találja. Kérjük, olvassa el! Ha szállítással vagy fizetéssel kapcsolatosan kérdései lennének elérhetőségeink bármelyikén állunk rendelkezésére. Utánvétes rendelés max. 50.000,- Ft értékig vehető igénybe. ELŐRE UTALÁS ESETÉN, A FIZETÉSI TRANZAKCIÓ MEGKEZDÉSE ELŐTT MINDIG VÁRJA MEG A VISSZAIGAZOLÓ E-MAIL-T ÉS AZ UTALÁSHOZ KIÁLLÍTOTT SZÁMLÁT! Köszönjük!
Átutalás előre
A megrendelést az MPL vagy DPD Futárszolgálat szállítja Önnek házhoz. Egy csomag mérete MPL szállítás esetén max. 200 cm hosszúságú és 20 kg súlyú lehet. DPD szállítás esetén max. 250 cm hosszúságú és 20 kg súlyú lehet. Amennyiben a megrendelés csak több csomagban szállítható, arról a visszaigazolásban Önt tájékoztatjuk. Ebben az esetben a szállítási díj módosítását fenntartjuk. A megrendelt termékek és a szállítási költség átutalással, előre történő kifizetése a visszaigazoló e-mail és a fizetendő számla megküldése után történik. A csomagot az összeg beérkezését követően adjuk fel és a kézbesítés várható idejéről és módjáról (MPL, DPD) e-mailben értesítjük Önt. Az MPL csomagok sikertelen kézbesítés esetén a területileg illetékes postahivatalban 5 napig átvehetők.
0 kg felett: 990 Ft
1 kg felett: 1.190 Ft
2 kg felett: 1.250 Ft
3 kg felett: 1.320 Ft
4 kg felett: 1.380 Ft
5 kg felett: 1.650 Ft
10 kg felett: 1.850 Ft
15 kg felett: 1.950 Ft
20 kg felett: 2.450 Ft
Utánvét
A megrendelést az MPL vagy DPD Futárszolgálat szállítja Önnek házhoz. Egy csomag mérete MPL szállítás esetén max. 200 cm hosszúságú és 20 kg súlyú lehet. DPD szállítás esetén max. 250 cm hosszúságú és 20 kg súlyú lehet. Amennyiben a megrendelés csak több csomagban szállítható, arról a visszaigazolásban Önt tájékoztatjuk. Ebben az esetben a szállítási díj módosítását fenntartjuk. A megrendelt termékek és a szállítási költség összegét átvételkor az MPL vagy DPD Futárszolgálat munkatársának tudja kifizetni, készpénzzel vagy bankkártyával. Az utánvétes megrendelés max. 50.000,- Ft értékig vehető igénybe. A csomag kézbesítésének idejéről e-mailben értesítjük Önt. Az MPL csomagok sikertelen kézbesítés esetén a területileg illetékes postahivatalban 5 napig átvehetők.
0 kg felett: 1.240 Ft
1 kg felett: 1.440 Ft
2 kg felett: 1.500 Ft
3 kg felett: 1.570 Ft
4 kg felett: 1.630 Ft
5 kg felett: 1.900 Ft
10 kg felett: 2.100 Ft
15 kg felett: 2.200 Ft
20 kg felett: 2.890 Ft
50.000 Ft rendelési összeg felett nem választható!
Személyes átvétel ügyfélszolgálaton
Megrendelését Ön előzetes egyeztetés után a 1201 Budapest, Klapka u. 45. szám alatti irodánkban veheti át. A vételár kiegyenlítése készpénzben lehetséges. Egyedi rendelések és méretre vágott termékek esetén előre utalással lehet fizetni és az összeg beérkezését követően átvehető itt a megrendelés.
Időpont egyeztetés e-mailben a barkacsplaza@gmail.com címen vagy telefonon a 06 70 343 6800 számon lehetséges.
Házhoz szállítás Budapesten
A Házhoz szállítás Budapesten szállítási mód, közvetlen raktári szállítású, vagy nagyobb terjedelmű termékek, több csomagból álló megrendelések szállítására vonatkozik, Budapest területén. Pl. bútorok, falburkolatok, építési anyagok, árnyékolók, illetve 250 cm-nél hosszabb áruk, stb. A szállítási díj megállapítása függ a termék típusától, méretétől, súlyától. A szállításra a legkedvezőbb ajánlatot tesszük Önnek! A házhoz szállítást előre utalással tudjuk teljesíteni. A megrendelés véglegesítését követően az általunk küldött számla alapján lehet átutalni az összeget. A kiszállítás az összeg beérkezését követően 3-7 munkanap alatt történik, amennyiben a megrendelt termék raktáron van. Az éppen raktáron nem lévő termékek szállítási idejéről tájékoztatjuk Önt. A kiszállítást a GLS, a Trans-O-Flex és a Futár.hu Futárszolgálatok végzik.
Házhoz szállítás Vidéken
A „Házhoz szállítás Vidéken” szállítási mód, közvetlen raktári szállítású, vagy nagyobb terjedelmű termékek, több csomagból álló megrendelések szállítására vonatkozik, Budapest területén. Pl. bútorok, falburkolatok, építési anyagok, árnyékolók, illetve 250 cm-nél hosszabb áruk, stb. A szállítási díj megállapítása függ a termék típusától, méretétől, súlyától. A szállításra a legkedvezőbb ajánlatot tesszük Önnek! A házhoz szállítást előre utalással tudjuk teljesíteni. A megrendelés véglegesítését követően az általunk küldött számla alapján lehet átutalni az összeget. A kiszállítás az összeg beérkezését követően 3-7 munkanap alatt történik, amennyiben a megrendelt termék raktáron van. Az éppen raktáron nem lévő termékek szállítási idejéről tájékoztatjuk Önt. A kiszállítást a GLS, a Trans-O-Flex és a Futár.hu Futárszolgálatok végzik.
PostaPont (utánvét)
A Posta Pontra utánvéttel kért kiszállítás igénybevételével Ön egy új és kényelmes átvételi módot választott! A Postapont lehet az Önhöz legközelebbi Postahivatal, Csomag automata vagy MOL benzinkút. A megrendelés értékének kiegyenlítése készpénzben vagy bankkártyával is lehetséges az átvételi ponton, annak nyitvatartási idejében, tetszés szerinti időpontban. A Csomag automatáknál csak bankkártyás fizetés lehetséges 0-24 óra között. A Postán maradó csomagok leghosszabb oldalának mérete max. 200 cm-t, illetve a csomag körfogata max. 300 cm-t lehet. 1 csomag maximális súlya 20 kg lehet. Ha a megrendelése ezt meghaladja, akkor több csomagban tudjuk csak kézbesíteni, ebből adódóan a szállítási díj módosul.
A Csomag automatákba és MOL benzinkutakra rendelhető maximális csomagméret 50x31x35 cm lehet és maximum 20 kg. Kérjük a megrendelés megjegyzés rovatába írja bele, hogy MOL kúton, Csomag automatában illetve Postahivatalban szeretné átvenni a csomagot. A Posta Pontok térképét a fejléc alatti menüsor Szállítási információk oldalán találja. A csomag átvételének lehetőségéről és egyéb információkról e-mailben értesítjük Önt.
0 kg felett: 1.140 Ft
1 kg felett: 1.250 Ft
2 kg felett: 1.350 Ft
3 kg felett: 1.450 Ft
4 kg felett: 1.550 Ft
5 kg felett: 1.650 Ft
10 kg felett: 1.890 Ft
15 kg felett: 2.150 Ft
PostaPont (átutalás előre)
A Posta Pontra előre utalással kért kiszállítás igénybevételével Ön egy új és kényelmes átvételi módot választott! A Posta Pont lehet az Önhöz legközelebbi Postahivatal, Csomagautomata vagy MOL benzinkút. A megrendelés értékének kiegyenlítése előre utalással megtörtént, így Önnek csak a csomagot kell átvennie annak nyitvatartási idejében tetszés szerinti időpontban. A Postán maradó csomagok leghosszabb oldalának mérete max. 200 cm-t, illetve a csomag körfogata max. 300 cm-t lehet. 1 csomag maximális súlya 20 kg lehet. Ha a megrendelése ezt meghaladja, akkor több csomagban tudjuk csak kézbesíteni, ebből adódóan a szállítási díj módosul. A Csomag automatákba és MOL benzinkutakra rendelhető maximális csomagméret 50x31x35 cm lehet és maximum 20 kg. Kérjük, a megrendelés megjegyzés rovatába írja bele, hogy MOL kúton, Csomag automatában illetve Postahivatalban szeretné átvenni a csomagot. A Posta Pontok térképét a fejléc alatti menüsor Szállítási információk oldalán találja. A megrendelés véglegesítését követően küldjük Önnek a számlát az utaláshoz. A csomag átvételének lehetőségéről és egyéb információkról e-mailben értesítjük Önt.
0 kg felett: 890 Ft
1 kg felett: 950 Ft
2 kg felett: 990 Ft
3 kg felett: 1.070 Ft
4 kg felett: 1.150 Ft
5 kg felett: 1.350 Ft
10 kg felett: 1.550 Ft
15 kg felett: 1.750 Ft
Személyes átvétel raktárban
Csak falburkolatok és ajtóborítások vásárlása esetén választható. A termék átvétele raktárunkban lehetséges előzetes időpont egyeztetés után. A raktárunk pontos címe és egyéb információk a megrendelés véglegesítését követően kerülnek megadásra. A raktárban készpénzes fizetés lehetséges az áru átvételekor. A Vevő kérésére a személyes átvételt megelőzően előre utalással is lehet rendezni a megrendelés összegét.

Üzenet küldése a webáruház üzemeltetőjének
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Tárgy:
Üzenet:Tárhely szolgáltató
Bolthely.hu - info(kukac)bolthely.hu

Bevásárlókosár

Akciós termékek

Hírlevél

Sportolj velünk!


A DÉL-PESTI
DRAGONTEAM
KICK-BOX ÉS
SZABADIDŐ SE.

várja sportolni vágyó gyerekek és felnőttek jelentkezését!
Ha egy jó csapat tagja szeretnél lenni gyere el!
Egyesületünk országszerte versenyez,
várjuk cégek és 
magánszemélyek támogatását!
 

Gyártó

Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logoWebáruház készítés és bérlés

0.06 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Adatkezelési tájékoztató    2009-2018 Minden jog fenntartva!    ÁSZF
lábléc