Gyártó

Vevőszolgálat
Cégnév:
Tofán Gergely Richárd egyéni vállalkozó
Cím:
1201 Budapest, Klapka u. 45.
Tel.:
06 70 343-6800
E-mail címe:
barkacsplaza@gmail.com (Azonnali üzenet küldése)
Weboldal címe:
www.barkacsplaza.hu
Adószám:
60291947-2-43
Bankszámlaszám:
OTP Bank 11720001-22470614-00000000
Kapcsolattartó neve:
Tofán Szilvia
Tel.:
06 70 343-6800
E-mail címe:
barkacsplaza@gmail.com (Azonnali üzenet küldése)

Bemutatkozás
Barkácsplaza webáruház – online megoldások otthonra!
Vállalkozásunk lakásfelújítók számára kínál olyan felújítási anyagokat, amelyekkel gyorsan, könnyedén és akár házilag is látványos és igényes végeredményt kapunk. Az alábbi termékkörökkel állunk a Kedves Érdeklődők rendelkezésére: Beltéri árnyékolás: roló, reluxa, pliszé, lapfüggöny, szalagfüggöny, karnis, függönysínek és kiegészítőik. Falburkolatok: amerikai falburkoló panelek, polisztirol falburkoló elemek. Dekorációs termékek: tapéta, öntapadós fólia, polisztirol és poliuretán dekorációk. Természetes alapanyagok bútorfelújításhoz, dekorációhoz: bambusz, rattan, thonett, nád. Beltéri szigetelő anyagok: xps lapok, szigetelő tapéták, mennyezeti szigetelések. Szolgáltatásaink: Egyedi méretre gyártás: roló, függönysínek, raffroló technika. Roló szerviz: alkatrészek, textilcsere. Falburkolat méretre vágás lapszabász géppel. Ezen kívül állunk rendelkezésükre a fenti termékkörökben tanácsadással, árajánlat készítéssel és anyagigény kiszámítással. Vevőszolgálati irodánkban lehetőség van termékeink megtekintésére, textil és anyagminták kiválasztására. Irodánk címe: 1201 Budapest, Klapka u. 45. Előzetes bejelentkezéssel e-mailben a barkacsplaza@gmail.com e-mail címen vagy a 06 70 343 6800 telefonszámon.
Fizetési, szállítási lehetőségek
A megrendeléseink kiszállítását a GLS és a Futár.hu futárszolgálatok végzik. A szállítási díjak országosan érvényesek. A megrendelések kiszállítását a szállítási módoknak megfelelő méret és súlyhatárok arányában megszabott árakon végezzük. A csomagok eltérő méretéből és súlyából adódóan a szállítási díj változtatásának jogát fenntartjuk, de erről a Megrendelőt a megrendelés teljesítése előtt írásban tájékoztatjuk. A kiszállítási módok igénybevételének feltételeit a fejléc alatti menüsor Szállítási információk oldalán ismertetjük részletesen. Kérjük, olvassa el! Ha szállítással vagy fizetéssel kapcsolatosan kérdései lennének elérhetőségeink bármelyikén állunk rendelkezésére. Utánvétes rendelés max. 50.000,- Ft értékig vehető igénybe. ELŐRE UTALÁS ESETÉN, A FIZETÉSI TRANZAKCIÓ MEGKEZDÉSE ELŐTT MINDIG VÁRJA MEG A VISSZAIGAZOLÓ E-MAIL-T ÉS AZ UTALÁSHOZ KIÁLLÍTOTT SZÁMLÁT! Köszönjük!
Átutalás előre
A megrendelést a GLS Futárszolgálat szállítja Önnek házhoz. Egy csomag mérete max. 200 cm hosszúságú és 20 kg súlyú lehet, a csomag körmérete max. 300 cm lehet. Amennyiben a megrendelés csak több csomagban szállítható, arról a visszaigazolásban Önt tájékoztatjuk. Ebben az esetben a szállítási díj módosítását fenntartjuk. A megrendelt termékek és a szállítási költség átutalással, előre történő kifizetése a visszaigazoló e-mail és a fizetendő számla megküldése után történik! KÉRJÜK VISSZAIGAZOLÁS ÉS SZÁMLA NÉLKÜL NE INDÍTSON FIZETÉSI TRANZAKCIÓT! A csomagot az összeg beérkezését követően 1-3 napon belül feladjuk és a kézbesítés várható idejéről e-mailben, sms-ben vagy telefonon értesítjük Önt.
0 kg felett: 1.390 Ft
2 kg felett: 1.490 Ft
3 kg felett: 1.590 Ft
5 kg felett: 1.690 Ft
10 kg felett: 1.850 Ft
15 kg felett: 1.990 Ft
20 kg felett: 2.250 Ft
25 kg felett: 2.790 Ft
30 kg felett: 3.590 Ft
Utánvét
A megrendelést a GLS Futárszolgálat szállítja Önnek házhoz. Egy csomag mérete max. 200 cm hosszúságú és 20 kg súlyú lehet, a csomag körmérete max. 300 cm lehet. Amennyiben a megrendelés csak több csomagban szállítható, arról a visszaigazolásban Önt tájékoztatjuk. Ebben az esetben a szállítási díj módosítását fenntartjuk. A megrendelt termékek és a szállítási költség összegét átvételkor a GLS Futárszolgálat munkatársának tudja kifizetni készpénzzel. Az utánvétes megrendelés max. 50.000,- Ft értékig vehető igénybe. A csomag kézbesítésének idejéről e-mailben értesítjük Önt.
0 kg felett: 1.390 Ft
2 kg felett: 1.490 Ft
3 kg felett: 1.590 Ft
5 kg felett: 1.690 Ft
10 kg felett: 1.850 Ft
15 kg felett: 1.990 Ft
20 kg felett: 2.250 Ft
25 kg felett: 2.790 Ft
30 kg felett: 3.590 Ft
50.000 Ft rendelési összeg felett nem választható!
Személyes átvétel ügyfélszolgálaton
Megrendelését Ön előzetes egyeztetés után a 1201 Budapest, Klapka u. 45. szám alatti irodánkban veheti át. A vételár kiegyenlítése készpénzben lehetséges. Egyedi rendelések és méretre vágott termékek esetén előre utalással lehet fizetni és az összeg beérkezését követően átvehető itt a megrendelés.
Időpont egyeztetés e-mailben a barkacsplaza@gmail.com címen vagy telefonon a 06 70 343 6800 számon lehetséges.
Házhoz szállítás
A „Házhoz szállítás” szállítási mód, közvetlen raktári szállítású, nagyobb terjedelmű termékek, több csomagból álló megrendelések szállítására vonatkozik, Magyarország területén. Pl. bútorok, falburkolatok, építési anyagok, és a 200 cm-nél hosszabb áruk, stb. A szállítási díj megállapítása függ a termék típusától, méretétől, súlyától. A szállításra a legkedvezőbb ajánlatot tesszük Önnek! A házhoz szállítást előre utalással tudjuk teljesíteni. A megrendelés véglegesítését követően az általunk küldött számla alapján lehet átutalni az összeget. A kiszállítás az összeg beérkezését követően 3-7 munkanap alatt történik, amennyiben a megrendelt termék raktáron van. Az éppen raktáron nem lévő termékek szállítási idejéről tájékoztatjuk Önt. A kiszállítást a GLS, a Trans-O-Flex és a Futár.hu Futárszolgálatok végzik.
Személyes átvétel raktárban
Csak falburkolatok és ajtóborítások vásárlása esetén választható. A termék átvétele raktárunkban lehetséges előzetes időpont egyeztetés után. A raktárunk pontos címe és egyéb információk a megrendelés véglegesítését követően kerülnek megadásra. A raktárban készpénzes fizetés lehetséges az áru átvételekor. A Vevő kérésére a személyes átvételt megelőzően előre utalással is lehet rendezni a megrendelés összegét.
Üzenet küldése a webáruház üzemeltetőjének
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Tárgy:
Üzenet:Tárhely szolgáltató
Bolthely.hu - info(kukac)bolthely.hu


KAPCSOLAT

   06 70 343-6800
   1201 Budapest, Klapka u. 45.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL