Outlet - kiárusítás!

Vevőszolgálat
Cégnév:
Tofán Gergely Richárd egyéni vállalkozó
Cím:
1201 Budapest, Klapka u. 45.
Tel.:
06 70 343-6800
E-mail címe:
barkacsplaza@gmail.com (Azonnali üzenet küldése)
Weboldal címe:
www.barkacsplaza.hu
Adószám:
60291947-2-43
Bankszámlaszám:
OTP Bank 11720001-22470614-00000000
Kapcsolattartó neve:
Tofán Szilvia
Tel.:
06 70 343-6800
E-mail címe:
barkacsplaza@gmail.com (Azonnali üzenet küldése)

Bemutatkozás
Barkácsplaza webáruház – online megoldások otthonra!
Vállalkozásunk lakásfelújítók számára kínál olyan felújítási anyagokat, amelyekkel gyorsan, könnyedén és akár házilag is látványos és igényes végeredményt kapunk. Az alábbi termékkörökkel állunk a Kedves Érdeklődők rendelkezésére: Beltéri árnyékolás: roló, reluxa, pliszé, lapfüggöny, szalagfüggöny, karnis, függönysínek és kiegészítőik. Falburkolatok: amerikai falburkoló panelek, polisztirol falburkoló elemek. Dekorációs termékek: tapéta, öntapadós fólia, polisztirol és poliuretán dekorációk. Természetes alapanyagok bútorfelújításhoz, dekorációhoz: bambusz, rattan, thonett, nád. Beltéri szigetelő anyagok: xps lapok, szigetelő tapéták, mennyezeti szigetelések. Szolgáltatásaink: Egyedi méretre gyártás: roló, függönysínek, raffroló technika. Roló szerviz: alkatrészek, textilcsere. Falburkolat méretre vágás lapszabász géppel. Ezen kívül állunk rendelkezésükre a fenti termékkörökben tanácsadással, árajánlat készítéssel és anyagigény kiszámítással. Vevőszolgálati irodánkban lehetőség van termékeink megtekintésére, textil és anyagminták kiválasztására. Irodánk címe: 1201 Budapest, Klapka u. 45. Előzetes bejelentkezéssel e-mailben a barkacsplaza@gmail.com e-mail címen vagy a 06 70 343 6800 telefonszámon.
Fizetési, szállítási lehetőségek
A megrendeléseink kiszállítását a GLS és a Futár.hu futárszolgálatok végzik. A szállítási díjak országosan érvényesek. A megrendelések kiszállítását a szállítási módoknak megfelelő méret és súlyhatárok arányában megszabott árakon végezzük. A csomagok eltérő méretéből és súlyából adódóan a szállítási díj változtatásának jogát fenntartjuk, de erről a Megrendelőt a megrendelés teljesítése előtt írásban tájékoztatjuk. A kiszállítási módok igénybevételének feltételeit a fejléc alatti menüsor Szállítási információk oldalán ismertetjük részletesen. Kérjük, olvassa el! Ha szállítással vagy fizetéssel kapcsolatosan kérdései lennének elérhetőségeink bármelyikén állunk rendelkezésére. Utánvétes rendelés max. 50.000,- Ft értékig vehető igénybe. ELŐRE UTALÁS ESETÉN, A FIZETÉSI TRANZAKCIÓ MEGKEZDÉSE ELŐTT MINDIG VÁRJA MEG A VISSZAIGAZOLÓ E-MAIL-T ÉS AZ UTALÁSHOZ KIÁLLÍTOTT SZÁMLÁT! Köszönjük!
Átutalás előre
A megrendelést a GLS Futárszolgálat szállítja Önnek házhoz. Egy csomag mérete max. 200 cm hosszúságú és 20 kg súlyú lehet, a csomag körmérete max. 300 cm lehet. Amennyiben a megrendelés csak több csomagban szállítható, arról a visszaigazolásban Önt tájékoztatjuk. Ebben az esetben a szállítási díj módosítását fenntartjuk. A megrendelt termékek és a szállítási költség átutalással, előre történő kifizetése a visszaigazoló e-mail és a fizetendő számla megküldése után történik! KÉRJÜK VISSZAIGAZOLÁS ÉS SZÁMLA NÉLKÜL NE INDÍTSON FIZETÉSI TRANZAKCIÓT! A csomagot az összeg beérkezését követően 1-3 napon belül feladjuk és a kézbesítés várható idejéről e-mailben, sms-ben vagy telefonon értesítjük Önt.
0 kg felett: 1.390 Ft
2 kg felett: 1.490 Ft
3 kg felett: 1.590 Ft
5 kg felett: 1.690 Ft
10 kg felett: 1.850 Ft
15 kg felett: 1.990 Ft
20 kg felett: 2.250 Ft
25 kg felett: 2.790 Ft
30 kg felett: 3.590 Ft
Utánvét
A megrendelést a GLS Futárszolgálat szállítja Önnek házhoz. Egy csomag mérete max. 200 cm hosszúságú és 20 kg súlyú lehet, a csomag körmérete max. 300 cm lehet. Amennyiben a megrendelés csak több csomagban szállítható, arról a visszaigazolásban Önt tájékoztatjuk. Ebben az esetben a szállítási díj módosítását fenntartjuk. A megrendelt termékek és a szállítási költség összegét átvételkor a GLS Futárszolgálat munkatársának tudja kifizetni készpénzzel. Az utánvétes megrendelés max. 50.000,- Ft értékig vehető igénybe. A csomag kézbesítésének idejéről e-mailben értesítjük Önt.
0 kg felett: 1.390 Ft
2 kg felett: 1.490 Ft
3 kg felett: 1.590 Ft
5 kg felett: 1.690 Ft
10 kg felett: 1.850 Ft
15 kg felett: 1.990 Ft
20 kg felett: 2.250 Ft
25 kg felett: 2.790 Ft
30 kg felett: 3.590 Ft
50.000 Ft rendelési összeg felett nem választható!
Személyes átvétel ügyfélszolgálaton
Megrendelését Ön előzetes egyeztetés után a 1201 Budapest, Klapka u. 45. szám alatti irodánkban veheti át. A vételár kiegyenlítése készpénzben lehetséges. Egyedi rendelések és méretre vágott termékek esetén előre utalással lehet fizetni és az összeg beérkezését követően átvehető itt a megrendelés.
Időpont egyeztetés e-mailben a barkacsplaza@gmail.com címen vagy telefonon a 06 70 343 6800 számon lehetséges.
Házhoz szállítás
A „Házhoz szállítás” szállítási mód, közvetlen raktári szállítású, nagyobb terjedelmű termékek, több csomagból álló megrendelések szállítására vonatkozik, Magyarország területén. Pl. bútorok, falburkolatok, építési anyagok, és a 200 cm-nél hosszabb áruk, stb. A szállítási díj megállapítása függ a termék típusától, méretétől, súlyától. A szállításra a legkedvezőbb ajánlatot tesszük Önnek! A házhoz szállítást előre utalással tudjuk teljesíteni. A megrendelés véglegesítését követően az általunk küldött számla alapján lehet átutalni az összeget. A kiszállítás az összeg beérkezését követően 3-7 munkanap alatt történik, amennyiben a megrendelt termék raktáron van. Az éppen raktáron nem lévő termékek szállítási idejéről tájékoztatjuk Önt. A kiszállítást a GLS, a Trans-O-Flex és a Futár.hu Futárszolgálatok végzik.
Személyes átvétel raktárban
Csak falburkolatok és ajtóborítások vásárlása esetén választható. A termék átvétele raktárunkban lehetséges előzetes időpont egyeztetés után. A raktárunk pontos címe és egyéb információk a megrendelés véglegesítését követően kerülnek megadásra. A raktárban készpénzes fizetés lehetséges az áru átvételekor. A Vevő kérésére a személyes átvételt megelőzően előre utalással is lehet rendezni a megrendelés összegét.
Üzenet küldése a webáruház üzemeltetőjének
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Tárgy:
Üzenet:Tárhely szolgáltató
Bolthely.hu - info(kukac)bolthely.hu

Bevásárlókosár

Akciós termékek

Hírlevél

Sportolj velünk!


A DÉL-PESTI
DRAGONTEAM
KICK-BOX ÉS
SZABADIDŐ SE.

várja sportolni vágyó gyerekek és felnőttek jelentkezését!
Ha egy jó csapat tagja szeretnél lenni gyere el!
Egyesületünk országszerte versenyez,
várjuk cégek és 
magánszemélyek támogatását!
 

Gyártó

Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logoWebáruház készítés és bérlés

0.1 mp
KAPCSOLAT

   06 70 343-6800
   1201 Budapest, Klapka u. 45.
   Üzenet küldése

HÍRLEVÉL